Natuur coaching

Natuur coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij de natuur als grootste inspiratiebron wordt gebruikt. De natuur kan je inspireren door de wijsheid, kracht en creativiteit die in de natuur verborgen zit. In plaats van binnen, zijn we buiten in het bos en gebruiken de natuur als spiegel voor jou. In de natuur zul je elementen herkennen die symbool staan. Daarnaast werkt de natuur ook ontspannend voor lichaam en geest.  Naast de nieuwe inzichten die zullen ontstaan kunnen er bijvoorbeeld ook dingen los gelaten worden die je niet langer wilt meedragen en kunnen belemmeringen opgelost worden zodat je vrijer kunt leven.


Laat de natuur je inspireren door haar kracht, wijsheid en creativiteit.
    Alle zintuigen aan het werk
    Communiceren met de natuur

Verleg je Grenzen © 2013 | Design by Josefien-Webdesign
Ga mee wanneer je:
   een coachvraag hebt
   je grenzen wil verleggen
   wil leren loslaten
   behoefte hebt aan begeleiding
   buiten wil zijn
   je hoofd leeg wil maken
   of een andere reden hebt om samen te wandelen.
   vorm wil geven aan je levensloop
   op zoek bent naar een dieper vertrouwen in je eigen kracht
   het even niet meer weet
   jezelf wilt bevrijden van oude patronen
   op zoek bent naar inspiratie en richting


Vrijblijvend en gratis kennismaken

Voordat je het individuele coaching traject aangaat, wil je natuurlijk weten of het klikt en wat mijn aanpak is. Daarvoor beginnen we met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek, bespreken we wat er aan de hand is, wat je graag zou willen bereiken en welk coachtrajecten het meest geschikt is voor je. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Vervolggesprekken: Gedurende het coaching traject wordt bekeken hoeveel gesprekken gewenst zijn. In de meeste gevallen zullen circa 5 gesprekken van circa 1 uur om de 2 á 3 weken al voldoende resultaat opleveren.


Als alles om je heen in beweging is, is het tijd om stil te staan.
Als alles om je heen stilstaat, is het tijd om in beweging te komen.
Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je contact opnemen om eens vrijblijvend kennis te maken, dan bespreken wij ook de tarieven. tel 06-36422770 of mail: d.aspris@upcmail.nl